به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، در این مراسم شاهین پلاس در کنار سه خودروی هم قیمت و هم رده قرار گرفت. همچنین تست درایو این محصول در محیط باز هتل المپیک برای اصحاب رسانه تدارک دیده شد تا به نوعی تجربه سواری و تغییراتی که در این خودرو انجام شده را، بهتر درک کنند.
در ادامه مهدی آقاطاهریان معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا طی نشستی با خبرنگاران به سوالات آنان پاسخ داد.
طبق ادعای آقاطاهریان در خصوص ایمنی این خودرو قابلیت پاس کردن استانداردهای یوروانکپ را دارد.
همچنین در ادامه عنوان شد پروژه اصلاح خودرو شاهین از سال 1401 کلید خورد اما با توجه به اینکه پیشرانه و گیربکس خودرو تغییر میکند، میتوان آن را به عنوان یک محصول جدید به بازار معرفی کرد و بایستی مجددا تستهای استاندارد را پاس کند. طبق گفته آقاطاهریان از خرداد ماه امسال، تولید انبوه شاهین پلاس با موتور و گیربکس جدید در شرکت سایپا شروع شد.
در رابطه با برگزاری کلینیک، یک شرکت واسط مسئول برگزاری این کلینیک خودرویی است و هر قیمتی توسط این شرکت اعلام شود، با مستندات کامل برای سازمان حمایت و وزارت صمت ارسال میکنیم. پس از دریافت قیمت از ارگانهای نام برده، پیش فروش شاهین پلاس انجام میشود. در ادامه قیمت حدودی این خودرو از معاون بازاریابی و فروش سایپا پرسیده شد که طبق گفتههای وی هنوز هیچ قیمتی حتی حدودی مشخص نشده است.
مهدی آقا طاهریان در خصوص تحویل خودروهای وارداتی این شرکت (خصوصا چانگان) اظهار کرد، حدود 6000 دستگاه خودرو در گمرک مانده بود، که دلیل این تاخیر و فاصله زمانی ایجاد شده به دلیل اخذ استاندارد برای مدل 2024 این خودرو بود که باید استانداردهای لازم از سازمان استاندارد دریافت میشد ، زیرا خودروهایی که قبلتر از این ما وارد کرده بودیم مدل 2023 بود، آن خودروها مجوز دریافت کرده بودند. در حال حاضر تحویل خودرو به شرکت در حال انجام و تا روز پنجشنبه حدودا 1200 دستگاه از آن میزان خودروها، وارد پارکینگ شرکت شده است. 700 دستگاه از چانگانهای وارداتی پلاک شده و واگذاری در حال انجام است. طبق ادعای وی تا پایان شهریور هر 6000 هزار دستگاه از این خودروها تحویل مشتریان خواهد شد. در ابتدای سال که همزمان با ورود مهندس توسلیمهر همراه شد، 45000 دستگاه تعهد معوق داشتیم. این عدد تا به اینجا به 12000 دستگاه رسیده است.
در ادامه عنوان شد، شرکتها در خصوص پیشرفت و توسعه محصول زمانی میتوانند به خوبی عمل کنند که دارای ضررهای سالیانه و انباشته نباشند. وقتی شرکت زیان انباشته دارد، روند توسعه محصول و ارتقا آن کند میشود. امیدوار هستیم در ادامه سال 1403 علاوه بر شاهین پلاس پروژه اولین کراس اوور تولیدی سایپا یعنی آریا را از ابتدای دی ماه شروع کنیم. همچنین در خصوص قوای محرکه آریا عنوان شد که ابتدا به صورت CBU به کشور وارد و سپس داخلیسازی روی قطعات صورت میگیرد. در مورد داخلیسازی گیربکس نصب شده روی نمونه شاهین پلاس (گیربکس 6 سرعته DAE) نیز عنوان شد که برنامه داخلیسازی برای این گیربکس وجود دارد.
خبرنگار: هیوا صیاد