به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، این مراسم با حضور نیلسون مدیر عامل ولوو تراکس و صادقی مدیر عامل سایپا دیزل برگزار شد و مدیرعامل و مدیران ارشد سایپا از تمایل خود جهت انعقاد قرارداد مشترک با گروه خودروسازی ولوو خبر دادند.
در این دیدار 2 طرف ضمن ابراز تمایل نسبت به توسعه همکاری ها و انعقاد قرارداد مشترک، بر ضرورت دستیابی به اهداف خود در زمینه های مختلف از جمله همکاری در حوزه تولید خودروهای تجاری تاکید کردند.
مدیرعامل شرکت ولوو تراکس در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از همکاری های پیشین سایپا و ولوو بر تداوم این روند تاکید و ابراز امیدواری کرد این همکاری ها در آینده با مشارکت این 2 گروه خودروسازی به شکل گسترده تری ادامه یابد.
نیلسون با اشاره به اینکه کامیون های ولوو از سال 1934 در ایران حضور دارند و بازار ایران برای ولوو حائز اهمیت است گفت: سایپا دیزل از سال 1984 نماینده انحصاری ولوو در ایران بوده و امروز نقطعه عطف رابطه ما تحویل 75 هزارمین کشنده ولوو به خریدار است.
او در ادامه به بازار رو به رشد ایران اشاره داشت و افزود: اقتصاد رو به رشد نیاز به حمل و نقل سریع دارد و ما در نظر داریم با کسب رضایت مشتری نسبت به دیگر رقبا سهم بیشتری از بازار داشته باشیم به همین علت آخرین تکنولوژی ها و فناوری ها را به ایران آورده ایم و قصد داریم در ادامه ایران را به عنوان مرکزصادراتی منطقه محصولاتمان انتخاب کنیم تا بتوانیم به بازارهای خاورمیانه و شمال آفریقا نیز محصولاتمان را صادر کنیم.
نیلسون در پاسخ به سوالات خبرنگاران راجع به داخلی سازی تولید نیز گفت: در حال حاضر 20 درصد محصولات در ایران ساخته می شود و امیدواریم این عدد را در آینده به 30 و بیشتر برسانیم. ما در تلاش هستیم تا با استفاده از مهندسین خبره ایرانی این ماموریت را به نحو احسنت به انجام برسانیم.
در ادامه این مراسم مدیرعامل سایپا دیزل با اشاره اینکه 30 سال همکاری با ولوو تراکس داشته ایم و در این مدت محصولاتی با کیفیت بالا به دست مشتریان رسانده ایم اظهارکرد: این خودرو ها با داشتن 4 ستاره از سازمانهای نظارت بر محیط زیست جهانی یکی از پاک ترین و کم مصرف ترین خودروها در کلاس خود هستند. صادقی همچنین تاکید کرد: در تلاش هستیم تا با ارتقا سطح کیفی خدمات پس از فروش، فروش محصولات را نیز افزایش دهیم.
در ادامه این مراسم مدیرعامل سایپا دیزل نیز در پاسخ سوالی در باره داخلی سازی محصولات ولوو گفت: در حال بررسی این موضوع هستیم و امیدواریم در جلاسات آتی بتوانیم به 50 درصد بومی سازی قطعات برسیم اما باید دید این بومی سازی توجیه اقتصادی برای سایپا دیزل خواهد داشت یا خیر.
گفتنی است پیش از این مهدی جمالی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز از قرارداد مشارکت مشترک سایپا و ولوو استقبال و با اشاره به برنامه گروه سایپا برای ادامه رهبری بازار خودروهای تجاری کشور و برنامه این مجموعه برای صادرات خودروهای تجاری به کشورهای خارجی، بر آمادگی گروه سایپا برای توسعه همکاری با ولوو تاکید کرده بود.
بر اساس این گزارش در این مذاکرات راه کارهای عملی جهت ایجاد بستر مناسب برای شرکت مشترک جهت آغاز همکاری این دو گروه خودروسازی تبیین شد و طرفین خود را ملزم به تصمیم گیری اسرع و قطعی در این خصوص کردند.
در انتهای مراسم خسرو معینی خریدار 75 هزارمین ولوو FH500 پس از ابراز خوشحالی از این بابت به این نکته اشاره کرد که ناوگان نو با کشنده های مناسب از یک سود به زیبایی جاده ها کمک می کند و از سوی دیگر مصرف سوخت و آلایندگی پایین این خودروها نیز به محیط زیست کمک شایانی خواهد کرد.
او در ارتباط با شرایط خرید این محصول و با اشاره به اینکه قیمت قطعی این خودرو با آپشنهای جدیدی مانند بخاری درجا،کولر درجا و GPS 483 میلیون تومان بوده است گفت: از این رقم 14 میلیون تومان بابت اسقاط خودرو قبلی کسر شد.
معینی در بخش دیگری نیز به شرایط اعلام شده از سوی راهداری اشاره و افرود: در این طرح167 میلیون تومان پیش پرداخت در نظر گرفته شده است که مابقی آن نیز در مدت زمان 58 ماه، با اقساط ماهانه 6 میلیون تومان که با سود 9 درصد مصاحبه شده است از خریدار دریافت می وشد.
عکس : نوید حمیدی