به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
هماکنون دولت کانادا بهمنظور گسترش استفاده از خودروهای برقی و توسعه زیرساخت ایستگاههای شارژ این خودروهای دوستدار محیط زیست و پاک، تصمیم گرفته است که وارد فاز و مرحله دوم پروژه ملی "کانادای سبز" شده تا مردم و شهروندان این کشور را به استفاده هر چه بیشتر و روزافزون خودروهای برقی و الکتریکی تشویق و ترغیب کند.
کانادا یکی از کشورهای نفت خیز جهان است که منابع و ذخایر نفتی عظیمی را داراست اما به منظور حفظ محیط زیست و کاهش میزان انتشار آلاینده ها به جو زمین، از جمله کشورهای پیشگام در عرصه استفاده از خودروهای برقی و الکتریکی به شمار میرود. این کشور همچنین در حفظ محیط زیست نام و آوازه زیادی کسب کرده است.
این کشور که در آمریکای شمالی واقع شده اعلام کرده است که در راستای تلاش برای گسترش زیرساخت ها و افزایش تعداد ایستگاههای شارژ خودروهای برقی، یک سرمایهگذاری 120 میلیون دلاری اختصاص داده است و امیدوار است که با اجرای کامل این طرح و پروژه ملی، صنعت نوپای خودروهای برقی و الکتریکی رشد روزافزونی پیدا کرده و همچنین شهروندان کانادایی نیز از آن استقبال بهتر و بیشتری کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه 2030 و نهایتا تا دهه 2040 میلادی (حدود دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.