توقف تولید کامیونهای دیزلی اروپایی تا ۲۰ سال دیگر
عصر خودرو- بزرگترین شرکتهای کامیون سازی اروپا متعهد شدند فروش خودروهای دیزلی را تا سال ۲۰۴۰ متوقف کنند که ۱۰ سال زودتر از برنامه قبلی شان است.
عصر خودرو- بزرگترین شرکتهای کامیون سازی اروپا متعهد شدند فروش خودروهای دیزلی را تا سال ۲۰۴۰ متوقف کنند که ۱۰ سال زودتر از برنامه قبلی شان است.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز در گزارشی نوشت: شرکتهایی شامل فورد، اسکانیا، مان، ولوو، DAF، دایملر و Iveco تعهد مشترکی را امضا کردند که بر اساس آن تولید کامیونهای دیزلی را تا دو دهه آینده متوقف کرده و برای عرضه خودروهایی که از هیدروژن یا فناوری باطری استفاده می کنند، تلاش خواهند کرد.
هنریک هنریکسون، مدیرعامل شرکت اسکانیا به فایننشیال تایمز گفت: انتظار می رود این شرکتها بین 61 تا 122 میلیارد دلار در چنین فناوریهایی سرمایه گذاری کنند.
تعهد بزرگترین تولیدکنندگان خودروهای سنگین در اروپا پس از این اعلام شد که اتحادیه اروپا هفته گذشته برای وضع اهداف جدی تر کاهش آلایندگی برای یک دهه آینده به توافق رسید. این بلوک پس از مذاکرات طولانی موافقت کرد کاهش 55 درصدی انتشار گازهای گلخانه ای تا سال 2030 از سطح سال 1990 را هدف گذاری کند. هدف قبلی کاهش 40 درصدی آلایندگی تا سال 2030 بود.
کامیون سازان اروپایی سرگرم کار روی فناوریهای جایگزین هستند. به عنوان مثال دایملر در سپتامبر یک کامیون مفهومی مرسدس بنز را رونمایی کرد که با پیل سوختی کار می کند. کامیون GenH2 مرسدس بنز یک کامیون پیل سوختی با برد حداکثر 1000 کیلومتر است که انتظار می رود استفاده آزمایشی از آن در سال 2023 آغاز شود و تولید سری آن برای نیمه دوم دهه جاری هدف گذاری شده است.
بر اساس گزارش اویل پرایس، دایملر تراک و شرکت مهندسی و گازهای صنعتی Linde هفته گذشته اعلام کردند نسل جدید فناوری سوخت گیری هیدروژن مایع برای کامیونهایی که با پیل سوختی کار می کنند را مشترکا طراحی خواهند کرد. پروسه جدید سوخت گیری در کامیون GenH2 مرسدس بنز بکار گرفته خواهد شد.