به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از عصر ایران، اما یکی از مهمترین ویژگی های خودروهای الکتریکی کامل به برد حرکتی آنها مربوط می شود که در رابطه با مک-ایی مجهز به باتری بزرگ تر 98.8 کیلووات ساعت حدود 482 کیلومتر برآورد شده است(فاقد سامانه تمام چرخ محرک) اما مدل پایه این کراس اوور نیز که از باتری 75.7 کیلووات ساعت استفاده می کند(فاقد سامانه تمام چرخ محرک) دارای برد حرکتی 370 کیلومتر با یکبار شارژ کامل است که کاملا قابل قبول و مطلوب محسوب می شود.
اگر این مدل پایه با توجه به سفارش مشتری مجهز به سامانه تمام چرخ محرک نیز شود آنگاه برد حرکتی به 339 کیلومتر کاهش خواهد یافت. در مدل مجهز به باتری بزرگ تر که بدان اشاره کردیم نیز اگر سامانه تمام چرخ محرک فعال شود، برد حرکتی به 434 کیلومتر کاهش می یابد.
در تصویر زیر مقایسه برد حرکتی ماستنگ مک-ایی با الکتریکی های مطرح بازار را مشاهده می کنید که اینجا نمونه مجهز به باتری بزرگ 98.8 کیلووات ساعت و بدون سامانه تمام چرخ محرک حدود 300 مایل(482 کیلومتر) مسافت را با یک بار شارژ کامل طی خواهد کرد.
اما اشاره نیز به قابلیت های پیشرانه این اسب وحشی متفاوت داشته باشیم:
مدل پایه مک-ایی حدود 255 اسب بخار خروجی دارد که اینجا حضور یا عدم حضور سامانه تمام چرخ محرک اثری در عدد مورد اشاره ندارد.
مدل مجهز به باتری بزرگ تر بدون سامانه تمام چرخ محرک 282 اسب بخار خروجی دارد و همین مدل مجهز به سامانه تمام چرخ محرک 332 اسب بخار خروجی خواهد داشت.
برای آن گروه از مشتریان که اسب وحشی تری می خواهند، نمونه جی تی با 459 اسب بخار خروجی در نظر گرفته شده که البته فورد اشاره ای به برد حرکتی و نوع باتری آن نداشته است.
قیمت مک-ایی هم اکنون از 42895 دلار برای ساده ترین مدل آغاز می شود که افزودن آپشن تمام چرخ محرک به این مدل پایه، برچسب قیمت را به 45595 دلار افزایش می دهد.
در مدل مجهز به باتری بزرگ تر و سامانه تمام چرخ محرک نیز قیمت از 58300 دلار آغاز می شود.
برای مدل جی تی اشاره ای به قیمت نشده اما پیش بینی می شود از حدود 60000 هزار دلار در سال 2021 آغاز شود.