امتیاز بازار ایران برای خودروسازان بینالمللی
عصر خودرو: بازار خودروی ایران نیز همانند بسیاری از بازارهای جهانی هماکنون در رکود به سر میبرد، این در حالی است که جنس رکود در بازار ایران با دیگر کشورها متفاوت بهنظر میرسد.
عصر خودرو: بازار خودروی ایران نیز همانند بسیاری از بازارهای جهانی هماکنون در رکود به سر میبرد، این در حالی است که جنس رکود در بازار ایران با دیگر کشورها متفاوت بهنظر میرسد.
به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، در شرایطی که رکود حاکم در بازار ایران ناشی از رویگردانی مردم از خرید خودروهای داخلی است، اما رکود بازار خودروهای جهانی بهدلیل اشباع شدن بازار آنها است و به همین دلیل بسیاری از خودروسازان بینالمللی برای خروج از وضعیت فعلی به بازار ایران چشم دوختهاند. علاقه خودروسازان بینالمللی برای ورود به بازار ایران هماکنون این پرسش را مطرح میکند که بازار خودروی ایران از چه امتیازاتی برخوردار است که بسیاری از خودروسازان معتبر جهانی علاقهمند حضور در این بازار هستند؟
به عقیده کارشناسان، مهمترین موضوع در جذاب بودن بازار خودروی ایران برای خودروسازان جهانی بهخصوص پس از امضای توافق هستهای و رفع تحریمها، ظرفیت بسیار زیاد بازار و موقعیت استراتژیک ایران در منطقه است. در این بین یکی از مدیران خودروسازی، بازار ایران را دارای چند امتیاز مهم برای سرمایهگذاران خارجی میداند و معتقد است که مهمترین امتیاز بازار ایران تقاضای بالای خرید از سوی مردم است؛ بنابراین خودروسازان جهانی سودای جذب تقاضا بهمنظور کسب سود را در سر دارند که در صورت سرمایهگذاری بهصورت مشترک، این موضوع نفع دو سویه برای آنها و خودروسازان ایرانی به همراه دارد.
در همین حال، یکی دیگر از امتیازات مهم بازار ایران اراده دولت بهمنظور نوسازی صنعت خودرو عنوان شده است. موضوعی که در دو سال اخیر توسط دولت یازدهم کلید خورده است. مسوولان وزارت صنعت نیز با توجه به اهمیت خودروسازی بهعنوان یکی از پیشرانهای مهم صنعت سعی دارند از ظرفیتهای موجود در این صنعت برای رشد اقتصاد کشور بهره ببرند که این موضوع نیز یکی از جذابیتهای بازار ایران برای خارجیها محسوب میشود. از آنجا که ایران موقعیت بسیار خوبی در منطقه خاورمیانه دارد، خودروسازان بینالمللی سعی دارند در ابتدا به جذب تقاضای موجود در بازار ایران بپردازند و از سوی دیگر با تبدیل ایران به پایگاه منطقهای تقاضای موجود در منطقه خاورمیانه را نیز جذب کنند؛ بنابراین آنها با یک تیر، دو نشان را هدف گرفتهاند و سعی دارند در طولانی مدت به اهداف خود دست یابند.