چانگان CS۳۵ پلاس در کجای بازار قرار میگیرد؟
مسافری از چین دربرابر هموطنان مقیم ایران
عصر خودرو- چانگان در زمره برندهای شناخته شده در بازار ایران است. این خودروساز با واردات سدان ایدو و کراس اوور CS۳۵ فعالیتش را در ایران آغاز کرد و سپس با انتخاب خطوط تولید سایپا، به مدت ۳ سال، کراس اوور کوچک شهری CS۳۵ را به تولید رساند.
يکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، حال 3 سال بعد از تولید و عرضه آخرین چانگان CS35، نسخه جدید این خودرو با نام CS35 Plus و مشخصات فنیس و ابعاد کاملا متحولشده در فهرست خودروهای وارداتی سایپا به چشم می خورد که با قیمت پایه 583 میلیون تومانی قرار است در بورس کالا عرضه شود که با احتساب هزینه های جانبی، قیمت نهایی پایه این خودرو را به حدود 700 میلیون تومان می رساند. این در حالی است که رقبای هم کلاس CS35 Plus از نظر ابعاد و مشخصات فنی قیمتی روی مرز یک میلیارد تومان دارند و البته چانگان CS35 نیز مطمئنا با قیمتی در همان بازه کشف قیمت خواهد شد اما در نهایت آیا این گزینه وارداتی، رقیب جدی برای هموطنان مقیم ایرانش به حساب می آید؟
چانگان CS35 Plus با طول، عرض و ارتفاع 4335×1825×1660 میلیمتری، از نظر ابعاد مستقیما در برابر دو خودرو امویام X55 Pro IE و تیگارد X35 قرار می گیرد. تیگارد در مقایسه با چانگان، یک سانتیمتر طول و دو سانتیمتر ارتفاع کمتر و عرض برابری دارد. ام وی ام X55 جدید نیز حدود 2 سانتیمتر طول کمتر و عرض و ارتفاع برابری در مقایسه با کراس اوور وارداتی چانگان دارد. فاصله بین دو محور در CS35پلاس به 2.6 متر می رسد که در مقایسه با رقبا، X55 پرو، یک سانتیمتر فاصله بیشتری دارد و تیگارد 3 سانتیمتر فاصله بین دو محور کمتری را ارائه می کند.
چانگان CS35 پلاس از پیشرانه 1.4 لیتری توربو با حداکثر توان 158 اسب بخار و حداکثر گشتاور 260 نیوتون متر بهره می برد که از طریق یک گیربکس 7 سرعته دوکلاچه به محور جلو منتقل می شود. پیشرانه های اختصاصی چانگان معمولا با گشتاور بالا شناخته می شوند و همین موضوع موجب برتری فنی CS35 Plus نسبت به هر دو رقیب می شود به گونه که X55 Pro با پیشرانه 1.5 لیتری توربو قدرتی مشابه چانگان دارد اما گشتاورش 30 نیوتون متر کمتر است و تیگارد X35 نیز هم 10 اسب بخار قدرت و هم 50 نیوتون متر گشتاور کمتری از چانگان دارد.مزیت دیگر چانگان گیربکس 7 سرعته دو کلاچه این خودرو در مقابل گیربکس CVTدر هر دو رقیبش است که محبوبیت بیشتری برای مشتریان بازار دارد اما وقتی نوبت به بررسی وزن خودروها برای بستن پرونده فنی می رسد، تیگارد X35 با وزن 1340 کیلوگرم، سبک ترین خودرو حاضر در رقابت است در حالی که وزن خالص X55 Pro به 1439 کیلوگرم و وزن CS35 Plus به 1435 کیلوگرم می رسد. چانگان با این مشخصات فنی شتابی حدود 11 ثانیه ای دارد و مصرف سوختش در سیکل ترکیبی تنها 6.4 لیتر در 100 کیلومتر است.
در بررسی مقایسه ای امکانات این سه خودرو، تیگارد سیستم ورود و استارت بدون کلید، سانروف پانورامیک، کنترل الکترونیکی پایداری ESP، کنترل شروع حرکت در سربالایی HAC، کنترل فشار باد تایرها TPMS، دو کیسه هوا، دوربین، سنسور عقب نمایشگر 8اینچی، کروز کنترل و ترمز پارک برقی را در کاتالوگ دارد اما در مقابل این خودرو امویام X55پرو IE سطح بالاتری از امکانات را عرضه می کند که علاوه بر آپشن های تیگارد X35 از آن جمله می توان به 6 کیسه هوا، شارژر بی سیم موبایل، دوربین 360درجه، تنظیم برقی صندلی راننده، نمایشگر 7 اینچی پشت فرمان و 10.25 اینچی میانه داشبورد، روشن شدن خودرو با سوییچ از راه دور، دوربین ثبت وقایع، سانروف و کولباکس اشاره کرد. در نهایت نوبت به گزینه وارداتی سایپا یعنی CS35پلاس می رسد که تقریبا سطح امکاناتی مشابه X55 پرو دارد و احتمالا آپشن های بیشتری نظیر سیستم کنترل سرعت در سراشیبی، رینگ 18 اینچی، سقف پانوراما و ... را نیز در اختیار شما قرار می دهد.
چانگان CS35 از نظر مشخصات فنی و همچنین سطح امکانات و ابعاد اتاق یک سر و گردن بالاتر از دو رقیبش در بازار ایران یعنی ام وی ام X55پرو IE و تیگارد X35 قرار می گیرد. این در حالی است که هنوز عرضه این خودرو در بورس کالا آغاز نشده و در صورتی که قرار باشد این خودرو بر اساس ارزش در برابر رقبا قیمت بخورد، احتمالا باید انتظار قیمت نهایی حدود 1 تا 1.3 میلیارد تومانی را برای آن داشته باشیم. البته تیگارد X35 نیز رقیبی است که هنوز قیمت گذاری نشده و قطعا با قیمت رقابتی زیر یک میلیارد تومان مسیرش را در بازار خودرو آغاز می کند و با این حساب چانگان CS35 Plus گزینه برندهای در بازار به حساب خواهد آمد.
برچسب ها
سایپاواردات خودروبازار خودرو ایرانچانگان