نماینده مردم اصفهان در ادامه خاطرنشان کرد: قبل از دستور رئیسجمهور ما این موضوع را بررسی کردیم و یک گزارش مشترک بین کمیسیون صنایع و کمیسیون ویژه تولید ملی پیرامون تخلفات واردات خودرو تهیه شد و قصد داشتیم که درخواست اعمال ماده 236 آئین نامه داخلی مجلس را بدهیم.
وی افزود: این آئیننامه اجازه میدهد اگر تخلف، استنکاف و یا خلف قانونی صورت گرفت و مجلس به آن رأی داد، موضوع به قوه قضائیه ارجاع شود و این قوه خارج از نوبت به آن رسیدگی کند.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن ادامه داد: این گزارش در نوبت صحن قرار دارد و امیدواریم بعد از تعطیلات مجلس قرائت شود.
وی تاکید کرد: بسیار خوب است که خود دولت در این زمینه پیشقدم شده و شروع به بررسی تخلفات کرده و از قوه قضائیه هم درخواست کرده است که به آن رسیدگی کند.
فولادگر با بیان اینکه اگر نظارت درست صورت گیرد و قانون اجرا شود قطعا تخلفاتی صورت نخواهد گرفت، عنوان کرد: اگر برخورد با تخلفات از خود دستگاه اجرایی صورت بگیرد هزینه کمتری در برخواهد داشت تا تخلف انجام شود و دامن جامعه را بگیرد و بعد قوه قضائیه رسیدگی کند.
وی تاکید کرد: بسیاری از تخلفات باید از ریشه خشکانده شوند تا هزینه کمتری بر جامعه وارد شود و این را باید نیکو دانست که دولت این حرکت را آغاز کرده است و از قوه قضائیه هم خواسته که خارج از نوبت به آن رسیدگی کند.
نماینده مردم اصفهان در پاسخ به اینکه دستور روحانی و اجرایی شدن آن چقدر میتواند به اعتماد عمومی جامعه کمک کند، گفت: در حال حاضر ما شاهد یکسری از فسادها در سیستمهای اجرایی، قوه مجریه و شاید حتی قوای دیگر باشیم که باعث میشود کمکم ریشههای نظام را سست و اعتماد مردم را از بین ببرد.
وی با اشاره به اینکه اعتماد مردم یک سرمایه اجتماعی است، بیان کرد: اگر این سرمایه اجتماعی بیاعتبار شود نتیجهاش بیاعتمادی و بدبین شدن مردم است که باعث از دست رفتن امید آنان در اصلاح به نظام میشود.
فولادگر افزود: حال یک فسادی صورت گرفته است باید با آن برخورد شود و از ریشه خشکانده شود تا هم هزینه کمتری بر جامعه تحمیل شود و هم اینکه سرمایه اجتماعی ما از بین نرود.