به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، فرشاد مقیمی در حاشیه بازدید از فرآیند تولید قطعات خودرو اظهار داشت: با توجه به اهمیت و سهم صنعت قطعه سازی در اشتغال کشور و نیز با تاکید بر اهداف دشمن در لطمه وارد کردن به این صنعت، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامههایی را برای تعمیق بخشی به عمق ساخت قطعات داخلی دارد و طی بازدید از این توانمندیها در صنعت قطعه سازی، در جریان 130 برنامه عمق ساخت داخل در صنعت قطعه سازی قرار گرفتیم.
وی افزود: طبق بر آوردهای صورت گرفته حدود 68 برنامه از برنامههای تعمیق بخشی به ساخت قطعات داخل برای سال جاری قابلیت اجرایی شدن خواهد داشت و زمینه به حداقل رسیدن وابستگی به خارج را فراهم میکند.
مقیمی با تاکید بر تضمین حفظ و صیانت اشتغال در صنعت قطعه سازی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: اعتقاد دارم که در دوران فشار و تحریم قابلیت کارآفرینی و خلاقیت بیش از گذشته ایجاد میشود و این همان فرصتهایی است که مقام معظم رهبری نیز بارها فرمودند که فرصتهای تحریم را نادیده نگیریم، گرچه باید برای محدودیتهای ایجاد شده نیز راهکار تعریف کنیم که یکی از این راهکارها در کنار سایر راهکارهای پیش بینی شده، تعمیق بخشی به عمق ساخت داخل است.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به در اختیار داشتنمنابع مادی، انسانی و فکری این تنها گزینه ما برای مقابله با تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران خواهد بود.
وی افزود: با توجه به اینکه 82 درصد از خودروهای پر تیراژ را قطعه تشکیل میدهد و تنها 18 درصد در داخل کمپانیهای خودروسازی متمرکز است؛ امروز در این بازدید توان بالای صنعت قطعه سازی را مشاهده کردیم، بنابراین هرچه صنعت قطعه سازی توانمند تر باشد به طور حتم خودروسازها نیز در شرایط بهتری میتوانند، فعالیت کنند.
مقیمی ضمن تشکر از تلاشهای انجام شده در صنعت قطعه سازی کشور به جهت ارتقای کیفیت و داخلی سازی در خصوص اتخاذ راهکارهای در کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت برای صنعت قطعه سازی به جهت برون رفت مشکلات بیان داشت: باید شرایط لازم را برای تأمین قطعات خودروسازها فراهم کنیم و حفظ یک میلیون شاغل در صنعت قطعه سازی در زنجیره قطعه سازان، خودروسازها و خدمات پس از فروش نهادینه شده است و در کل این پتانسیل در زیرساختهای این صنعت و مدیران آن وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: پتانسیلهایی که هم اکنون در صنعت قطعه سازی مشاهده میکنیم؛ زاییده تحریمهای گذشته بوده و قطعاً این تحریمها نیز دستاوردهایی در تعمیق بخشی ساخت داخل قطعات مورد نیاز کشور به همراه دارد که خود میتواند کشور را در مسیر دستیابی به اهداف صنعتی بیش از پیش کمک نماید.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بدون تردید این مجموعه اقدامات و توجه به این حوزه نه تنها منجر به کاهش نیروی انسانی نخواهد شد بلکه برای تأمین نیازهای ساخت داخل، نیروی انسانی بیشتری در مدار تولید قرار خواهد گرفت و اشتغالزایی بیش از گذشته تقویت خواهد شد.