معاون وزیر صنعت:
قیمت تمام شده خودروهای داخلی بزودی اعلام میشود
عصر خودرو- معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت از اعلام قطعی قیمت تمام شده خودروهای ساخت داخل تا ماه آینده خبر داد.
عصر خودرو- معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت از اعلام قطعی قیمت تمام شده خودروهای ساخت داخل تا ماه آینده خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، عباس تابش روز یکشنبه در سفر به استان چهارمحال و بختیاری در خصوص ورود سازمان بازرسی کل کشور به قیمت خودرو افزود: صورتهای مالی شرکتهای خودروسازی تا پایان ماه جاری صادر میشود و این سازمان به استناد قانون بر اساس این صورتهای مالی، قیمت تمام شده تک تک خودروها را احصاء میکند.
به گفته وی، قیمتهای احصاء شده خودروها به کمیته خودرو سازمان داده میشود و یکی از برنامههای سازمان است که با توجه به شیب نزولی هفتههای جاری، قیمت خودرو به قیمت تمام شده نزدیک میشود.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اظهار داشت: یکی از برنامههای سازمان در زمینه قیمت خودرو این است که خودروسازانی که قیمت تمام شده آنها بالاست به طور حتم باید برنامه ریزی برای کاهش قیمت داشته باشند و در این زمینه چاره سازی کنند و حتی ممکن است پلتفرم جدیدی در زمینه قیمت خودرو به خودروسازان اعلام شود.
وی در خصوص قیمت تمام شده برای مرغداران با توجه به واردات دانههای خوراکی مرغداری نیز به ایرنا افزود: دانهها و نهادهها مورد نیاز مرغداری کشور با ارز رسمی 42 هزار ریالی است و با ارز نیمایی نیست و همه مرغداریها بر اساس قیمتهای تعیین شده مرغ خود را میفروشند.
تابش اظهار داشت: برای خرید مرغ از مرغداری به صورت استثناء برای افزایش ذخایر راهبردی و استراتژیک این محصول علاوه بر 115 هزار ریال قیمت مصوب مرغ، هزینههای پک شیرین و بسته بندی به شرکت پیشتبانی امور دام داده شده است تا بتوان از محل تولید داخلی ضریب ذاخیر استراتژیک را بالا ببرد و قیمت مرغ نیز بر همان قمیت قبلی است که اگر ادعا بر این است که قیمت تمام شده تولید مرغ برای مرغداران بالاست، این مساله در سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان بررسی میشود و اگر هم لازم باشد اعلام میشود.
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در خصوص افزایش قیمت سیب زمینی در ماههای اخیر نیز گفت: بحثی که در ستاد تنظیم بازار در حال پیگیری می باشد این است که به جای ایجاد ممنوعیت و آزادسازی متعدد صادرات از بحث محدودیت و ایجاد عوارض صادراتی انجام شود.
تابش ادامه داد: صادرات محصولات به گونهای است که ابتدا تولیدات باید تامین کننده نیاز 100 درصد داخل باشد و برای اینکه بازرگانان در این زمینه از بلاتکلیفی رها شوند به جای ممنوعیت صادرات، بحث عوض عوارض صادرات در دستورکار قرار گرفته است.
به گفته وی، روزانه میزان مصرف و قیمت 100 قلم کالا در کشور رصد میشود که وضعیت قیمت کالا بر این تحلیلها تعیین میشود و در خصوص محصول سیب زمینی نیز هفته آینده مساله صادرات آن مورد ارزیابی قرار میگیرد و با نزدیک شدن به فصل تولید و برداشت، امید است دیگر نیاز به وضع عوارض گمرکی صادرات این محصول نباشد و چنانچه این قیمتها روند کنونی را داشته باشد، وضع عوارض گمرکی برای محصول سیب زمینی در نظر گرفته خواهد شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در خصوص اظهار نظر برخی از خبرگزاریهای خارجی مبنی بر افزایش قیمتهای کالا پس از اعلام سخنگوی دولت مبنی بر آغاز 3.67 درصد اورانیوم غنی شده نیز به ایرنا افزود: عدهای بحثهای سیاسی را ممکن است تا حدی قابل تعمیم به اقتصاد بدانند ولی این اعداد و تحلیلها نشان میدهد این مباحث معنادار نیست.
به گفته وی، اظهارات خبرگزاریهای خارجی در این زمینه بارها منتشر شده است چرا که رسانههای خارجی به دنبال برهم زدن نظم بازار و اقتصاد ایران هستند و این اظهارنظرها در مصداقهای نوعی در قبل نیز صادق نبوده است.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برای تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه چهارمحال و بختیاری به این استان سفر کرده بود.
2097/