به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، این نوع اتاق ها در وانت بار ها نیز دیده می شود و می توان آن را در کامیون ها به نمونه های دوکابین وانت تشبیه کرد با این تفاوت که در وانت ها نقش یک خودرو ی سواری را به آن می دهد اما در کامیون ها وضع فرق خواهد کرد.
تفاوت این اتاق با انواع XLX و LX ( اتاق هایی که از نوع بلند نبوده و دارای یک کشیدگی به عقب برای قرارگیری تخت خواب همانند برادران بزرگترشان هستند ) در این است که برای این قسمت مشابه کابین جلویی، درب برای ورود و خروج افراد قرار داده شده است تا رفت وآمد آن ها مستقل باشد.
این اتاق ها برای کامیون ها و خودرو هایی که معمولا قرار است تا در مواقع خاص افراد زیادتری را به نسبت یک کامیون معمولی جابجا کند، طراحی شده است و به همین دلیل خودرو های آتش نشانی، خودرو های امداد جاده ای که شاید قرار باشد افراد خودروی آسیب دیده را نیز در خود جای دهند و برخی از کامیون های ضربت ارتش و نیروهای نظامی دارای این گونه کابین هستند. اما نکته جالب توجه برای این اتاق ها این بوده که معمولا به طور مستقیم توسط کارخانه مادر تولید نمی شوند و وظیفه ساخت و تجهیز آن ها توسط شرکت های جانبی که می توان آن ها را تیونر های دنیای ماشین سنگین نامید، انجام می شود.
این رویه را در خودرو های کار و تجاری می توان به ساخت و تجهیز آمبولانس در خودرو های سبک و سواری نیز شبیه دانست. تمام کامیون های آتش نشانی که هر روزه آن ها را در خیابان ها می بینیم که دارای 4 درب هستند از این اتاق بهره می گیرند.