سرپرست امور صنایع وزارت صمت خبر داد:
کاهش ارزبری ۸۵ میلیون یورویی در حوزه قطعات و تجهیزات صنعت خودرو
عصر خودرو- صادقی نیارکی گفت: اولین میز تعمیق ساخت داخل در حوزه قطعات و تجهیزات صنعت خودرو با کاهش ارزبری ۸۵ میلیون یورویی برگزار شد.
عصر خودرو- صادقی نیارکی گفت: اولین میز تعمیق ساخت داخل در حوزه قطعات و تجهیزات صنعت خودرو با کاهش ارزبری ۸۵ میلیون یورویی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران ، مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت امور صنایع در حاشیه نشست مشترک با معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو و نمایندگانی از معاونت امور بازرگانی و دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت که به منظور حل مشکلات محصولات سلامت محور نظیر دارو، صنایع غذایی، بهداشتی و... برگزار شد، گفت: توسعه و تعمیق ساخت داخل در صنایع مزیت دار یکی از اولویتهای وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و در این راستا میزهای تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنایع مختلف به مرور برگزار شده است.
صادقی نیارکی ادامه داد: اولین میز تعمیق ساخت داخل در حوزه قطعات و تجهیزات صنعت خودرو با کاهش ارزبری 85 میلیون یورویی برگزار شد که نتایج خوبی برای صنعت خودرو بهمراه داشت و دومین میز تخصصی نیز طی هفته آتی با حضور دو خودرو ساز بزرگ کشورمان و بیش از 28 قطعه ساز برگزار خواهد شد.
او از برگزاری میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت برق الکترونیک نیز در ماههای آتی خبرداد و گفت: در این صنعت نیز با شناسایی پتانسیلها و توانمندی ها، بسترهای لازم برای داخلی سازی برخی قطعات الکترونیکی در کشور فراهم شده است.
سرپرست معاونت امور صنایع همچنین با اشاره به ضرورت توسعه داخلی سازی در تامین مواد اولیه و واسطهای از توافق با معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو برای تشکیل سه میز تخصصی خبرداد و افزود: میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در تامین مواد اولیه و واسطهای صنایع شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، میز تخصصی در حوزه تجهیزات پزشکی و میز سوم در حوزه مواد اولیه دارو و داروی نهایی با همکاری وزارت صمت و بهداشت ودرمان برگزار خواهد شد.
صادقی نیارکی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تاکید بر لزوم بهبود فضای کسب وکار و کاهش بروکراسی زاید اداری و جلوگیری از صدور بخشنامههای موازی گفت: با توجه به موافقت دو وزارتخانه صمت و بهداشت ودرمان مقررشد؛ کمیته تلفیق بخشنامهها و دستور العملها با حضور نمایندگانی از دو وزاتخانه تشکیل شود.
او اظهار امیدواری کرد با تشکیل این کمیته ضمن بررسی بخشنامهها و دستورالعملهای مشترک و شناسایی مشکلات پیش روی تولید، از تصویب بخشنامههای موازی در محصولات سلامت محور نیز جلوگیری شود.