ناتوانی صنعتگر واقعی در استفاده از مزیتهای بانکی
عصر خودرو- در معاملات بینالمللی هر دو طرف قرارداد بهطور معمول با ترفندهایی که در مفاد قرارداد به نفع خود میگنجانند به نوعی پایبندی به تعهدات را برای طرف مقابل رقم میزنند.
عصر خودرو- در معاملات بینالمللی هر دو طرف قرارداد بهطور معمول با ترفندهایی که در مفاد قرارداد به نفع خود میگنجانند به نوعی پایبندی به تعهدات را برای طرف مقابل رقم میزنند.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از صمت ، در شرایطی که شرکت پژو، ایران را ترک کرد و یک طرفه قراردادهای دوطرفه را فسق کرد به نظر میرسد ابتدا به شکل صوری و ظاهری باید با 3یا 4 نشان معادل این شرکت وارد مذاکره شوند تا آنها بیشتر در قراردادها پایبند تعهدات خود باقی بمانند و حتی برای مذاکره خود پیشقدم شوند. با توجه به پیشینههای قبلی همکاری با خودروسازان خارجی به نظر میرسد در مذاکره و انتخاب نشانهای خودرو، راهبرد لازم را به خرج نمیدهیم زیرا اگر با رفتاری حرفهایتر پای میز مذاکرات حاضر میشدیم حتی آنها خود به صنعت خودرو ایران امتیاز میدادند. نظام تغییرات در کشورهای دنیا در حد وزیر و معاون وزیر است اما در کشور ما این تغییرات حتی در جزئیترین مدیریتهای اداری نیز رخ میدهد و این تغییرات نوساناتی را در نظام اقتصادی و صنعتی کشور به وجود میآورد که باعث میشود با جابهجایی مدیران کل، سیستم به هم بریزد و کارها از نو شروع شود و چه بسیار انرژی و هزینههایی که در این تحولات از بین میرود. در این شرایط وضعیت به گونهای میشود که صنعتگر تبدیل به دلال و واسطه میشود و بسیاری از تحولات مثبت در اثر کجاندیشیها از بین میرود. کسی نمیداند که 99درصد مشکلات اقتصادی ریشه در بانکها دارد. بهرههای بانکی و کارشناسیهای اشتباه بانکی بسیاری از سرمایهها را به هدر میدهد و ضرورت دارد ابتدا سیستم بانکداری اصلاح شود تا اقتصاد و به دنبال آن صنعت رونق بگیرد. همه مدیرعامل بانکها باید پاسخگو باشند و در این رابطه حاضریم با آنها مناظره کنیم چرا که بانکها در بسیاری از فسادهای معاملاتی دخیل بودهاند. این در حالی است که صنعتگر واقعی نمیتواند از مزیتهای بانکی به نفع صنعت کشور استفاده کند.
فضلالله جمالو/ مدیرعامل شرکت محورسازان ایرانخودرو